Om Sixpack Kitchen

Vi kombinerer fastfood med sundhed. Få den ernæring din krop har brug for, så du træne løs, uden at bekymre dig om kalorieindtaget.

Om Sixpack Kitchen

Missionen hos Sixpack Kitchen er klar, vi producerer og leverer sund fastfood, som både dine smagsløg og din krop vil elske.

Vi ved det kan være svært at få den rette ernæring, i en travl hverdag fyldt med mange lynhurtige fristelser. Vi har skabt et måltidskoncept, som skal være ligeså nemt og uimodståeligt, som den gængse fastfood – men en hel del sundere.

I stedet for hurtige kulhydrater og tomme kalorier, så får du hos os ready-to-eat måltider og snacks, der rummer al den nærring, din krop har brug for i løbet af en dag. Måske er du super fit og træner meget, måske drømmer du bare om en sundere livsstil. Hos Sixpack Kitchen, vælger du måltider ud fra, hvor mange kalorier du ønsker. Nemmere bliver det ikke at holde dig fit og sund ift. dit individuelle aktivitetsniveau og energiforbrug. Er I flere i hustanden? Vælg let jeres personlige favoritretter og kaloriebehov. Har I børn? Til hjemmets yngste anbefaler vi , at I vælger 400 – 600 kalorier pr. måltid afhængig af alder og appetit.

Med en professionel og kreativ tilgang til dét at leve sundt, er vi 3 friske mænd, der er gået sammen, og har formet Sixpack Kitchen. Et gastronomisk frirum, hvor smag og sundhed, går op i en højere enhed.

Buon appetito og god træningslyst!

// Team Sixpack Kitchen